05.03.2020

Themazondagen 2019 2020

De kerkdiensten in de maand maart staan in het teken van de verbinding tussen de generaties. Deze maand staan onze jongeren centraal.

In de Bijbel hebben juist jonge mensen een speciale plek en een taak in Gods Koninkrijk.

We hebben aan kinderen gevraagd welke verhalen uit de Bijbel ze erg mooi vinden.
Elke zondag in maart zal één van de verhalen die de kinderen hebben gekozen in het middelpunt staan. Op 1 maart zal de dienst (aanvang 10.00 uur) in het teken staan van Simson. In de bijbel staat dat hij voorspoedig opgroeide onder de zegen van de Heer... maar hoe gaat dit verhaal verder?

We hebben ook aan jongeren gevraagd wat ze leuk vinden om te doen en unaniem zeiden ze dat ze gezelschapspelletjes leuk vinden om te spelen. Daarom is er zondag 1 maart na de dienst gelegenheid om spelletjes te spelen met elkaar, natuurlijk allemaal onder het genot van een beker limo, koffie of thee en lekkers.
Neem uw/jouw favoriete spel mee naar de kerk op zondag 1 maart!

Op 15 maart hopen we met elkaar avondmaal te vieren, maar deze keer als een bijzonder ochtendmaal. Neem op die dag bord, bestek en broodbeleg mee. Wij zorgen voor broodjes. We starten met ontbijt. Aansluitend hieraan vieren we het Heilig Avondmaal.

Ook de opeenvolgende diensten in maart zullen we dit thema: "verbinding tussen de generaties" verder uitdiepen aan de hand van aansprekende bijbelverhalen, gekozen door kinderen van onze gemeente. We zien uit naar mooie, verbindende diensten!