14.03.2017

Predikant m/v 0,6 fte

De Nederlands Gereformeerde Kerk Assen zoekt een predikant. We zoeken een predikant die geïnspireerd vanuit een eigen relatie met God leeft en werkt.

Dat komt tot uiting komt in:

1. eigentijdse preken, waarin de Bijbelse boodschap van Jezus Christus wordt verbonden met het leven van alle dag voor jong en oud, die de gemeente kunnen bemoedigen, motiveren en in beweging zetten om te groeien in de omgang met God;
  2. een pastorale instelling, het leiding geven aan en toerusten van het team pastorale ambtsdragers en medewerkers, en het zien van meerwaarde in samenwerken;
  3. een hart voor jongeren en het inspireren en uitdagen van jongeren om Jezus Christus te volgen en het coachen en ondersteunen van jeugdleiders.
  4. geïnspireerd leiderschap bij het begeleiden van de kerkenraad en het geven van leiding aan de gemeente;
  5. het medeverantwoordelijkheid nemen voor de visie, het beleid binnen de gemeente en de opbouwprocessen in de gemeente.

Voor een uitgebreid profiel: klik Initiates file downloadhier

Uw CV en motivatie kunnen toegezonden worden (bij voorkeur per e-mail) aan de voorzitter van de beroepingscommissie: Anita de Hoop, tel.06-21980637, e-mail: amjdehoop@gmail.com. De voorzitter van de beroepingscommissie kan ook worden benaderd met vragen om nadere informatie.